MODA / Stil dana

Stil dana

Pamela Anderson upravo je prekršila glavno stilsko pravilo na veoma šik način!

Ako provodite i malo vremena na internetu, onda je verovatno suvišno da kažemo kako je ovo Pamelino vreme. Novi memoari „Love, Pamela“, Netflixov dokumentarac „Pamela, a Love Story“, pojavljivanja na naslovnicama magazina i modni trenutak sa Jacquemusom, otvorili su vrata glumici da postane It devojka 2023. godine. A ako njen najnoviji izgled išta dokazuje, to je da ona ne gubi tu šansu.

Povodom promocije knjige The Grove’s Barnes & Noble, Pamela i njena stilistkinja Rebeka Remzi odlučile su da prekrše najstarije modno pravilo all-white outfitom u sred zime. Zvezda je nosila svilenu bluzu koju je krasio veliki cvet u struku i uparene pantalone brenda Magda Butrym. Uz komplet je stilizovala trench kaput i visoke potpetice – oba komada u istoj nijansi prljavo bele.

Uprkos tome što je jedan od najkontroverznijih modnih trendova, monohromatski beli stajling takođe može biti jedan od najlepših izgleda, što je argument dodatno ojačan načinom na koji ga je Andersonova izvela za svoju turneju knjige.

foto: Profimedia

Priredila: T.M.