MODA / Stil dana

Pariski šik El Faning na ulicama Njujorka

Off-duty izgled koji je veoma lako prekopirati.

U poređenju sa Parizom, street style Njujorka je često mnogo šareniji, blistaviji i smeliji. Ali to ne znači da El Faning ne može da kanališe taj pariski osećaj potcenjene sofisticiranosti u svojoj estetici na Menhetnu.

Glumica je viđena na ulicama Velike jabuke noseći odeću kojom je prigrlila ovosezonski trend tihog luksuza. Njenoj elegantnoj i uglađenoj odeći nedostajali su svi suvišni ukrasi i detalji koji se mogu očekivati na Njujorčanki. Umesto toga, obukla je crnu pletenu rolku i kaput šireg kroja u bledo bež tonu. Izgled je zaokružila klasičnim parom plavih farmerki ravnih nogavica, pravougaonim naočarima za sunce sa narandžastom nijansom i braon kožnim mokasinkama.

Na pitanje u kojoj odeći se oseća samopouzdano glumica kaže: „Odlična jakna. Ja sam devojka kojaobožava kapute, tako da ako imam dugačak kožni kaput, osećam se stvarno dobro. Visoka sam, pa ih dobro nosim. Uzimam oversized modele i uvek upotpunjuju moj izgled.”

Objasnila je kako geografija može da utiče na njenu garderobu, dodajući: „Kada sam u Londonu, nosiću kapute bez prestanka, jer je LA oblačenje toliko drugačije. Mnogo je opuštenije, što nisam ja. Moram da se podsetim da nosim odeću koja mi se sviđa – a ne ono što mislim da ima smisla za LA oblačenje. Ja sam ona devojka koja često izlazi previše obučena, ali to sam samo ja. Volim modu.”

Foto: Profimedia

Grazia