Polo majica – obavezni komad u prolećnoj garderobi

Ko bi pomislio da će polo majica 2020. godine steći takvu popularnost, i to ne na sportskom terenu već na modnim pistama.

Ako i dalje razmišljate šta da kupite za proleće/leto 2020., onda vam preporučujemo da detaljnije pogledate polo majice.

U klasičnoj verziji polo majica je ravnog kroja, reljefne kragne sa kopčanjem i, uprkos sportskom dodatku, izgleda vrlo ženstveno. To su istakli dizajneri u sezoni proleće/leto 2020, ukrašavajući majicu ugodnim sitnicama u obliku rupica i nabora, kao i rukavima i neobičnim ukrasnim dugmićima. Za razliku od uobičajene pamučne bluze, polo se pravi od pletiva – Pique francuske pamučne pletenine složenim tkanjem, čije su glavne prednosti praktičnost i lakoća. Pique majica je elastična i dobro se uklapa. Pored klasičnih modela treba obratiti pažnju i na ugodne opcije od kašmira: one će vam dobro doći za hladnije večeri. Polo s dugim rukavima od reljefnog mekog pletiva može se nositi ne samo sa pantalonama ili farmerkama, već i sa dugom kožnom suknjom. Za večernji izlazak odaberite polo od svile ili viskoze, kao i od mešovitih pletiva sa dodatkom srebrne ili zlatne niti.

Glavno pitanje ostaje: “Kako nositi polo?”

Ako se ranije polo sportska majica nosila na sportskim događajima, a pripadala je isključivo muškoj garderobi, sada se može kombinovati sa potpuno različitim stilovima. Izaberite preppy? Nosite polo sa suknjom, prslukom i uskim pletenim blejzerima. Odlučili ste se igrati sa volumenima? Prevelika polo majica koju možete pozajmiti iz ormara svog dečka takođe će izgledati skladno sa širokim farmerkama ili pantalonama. Takođe će se dobro uklopiti sa cigaret pantalonama dužine do gležnja. Polo u veselim bojama savršena je za bilo koje letnje suknje srednje dužine, bilo da se radi o lakonskoj „olovci“ ili ženskoj „flare“. Za suknju s printom pokupite polo koji će odgovarati uzorku. Neformalna polo majica ne može se kombinovati samo s bilo kojim predmetom svakodnevne garderobe, već se lako može pretvoriti u večernju odeću, ako joj dodate luksuznu lepršavu suknju od organze ili elegantne pantalone.

.wday.ru