Prugaste haljine: najslađi modeli koji se sada mogu kupiti

Prugaste haljine počinju da se pojavljuju u novim kolekcijama za proleće/leto 2020: evo najlepših modela na koje definitivno treba obratiti pažnju.

Uopšte, u ovo doba godine svi reflektori su usredsređeni na cvetne printeve, ali pruge takođe zaslužuju pažnju! Čim prvi sunčevi zraci počnu da golicaju, prvo što padne na pamet je da izvadimo naše voljene cvetne haljine i nosimo ih u svakoj prilici, ali takođe prugasta odeća može biti odlična alternativa za unesite dah svežine u sezonsku garderobu.

Bilo da su vertikalne, vodoravne ili kose, crno-bele ili višebojne, prugaste haljine uvek su pravi izbor za doček tople sezone i ulazak u prolećno raspoloženje.

Ovog proleća i leta moći ćemo da računamo na haljine nalik majicama dugih rukava, pamučne midi haljine i hiper-ženstvene modele koji će izgledati savršeno sa baletankama, sandalama i belim patikama. Za veče, duge prugaste haljine od svile   sa puf rukavima, pomažu nam da dobijemo šik izgled.

Kombinujte haljine sa pravim modnim dodacima i možete ih nositi do kraja leta. Ako tražite ideje za kupovinu, evo predloga za koje smo sigurni da će vam se dopasti.

grazia.it/blaireadiebee