MODA / Stil dana

Rekreiramo jesenji outfit Dženifer Lorens

+ obožavane samba patike!

Dženifer Lorens održala je lekciju o jednostavnom, ali efikasnom jesenjem nanošenju slojeva za mame u pokretu.

Glumica je viđena na ulicama Njujorka u društvu svog supruga Kuka Maronija, I njihovog jednogodišnjeg sina Saja. Ova stylish mama za jedan jesenji dan odabrala je minimalističke, crne komade sa daškom jarko crvene boje – koja je od Meseca mode I te kako u trendu.

Izgled se sastojao od dugog crnog kaputa, crnih pantalona širokih nogavica, crvene dukserice i para crnih Adidas Samba patika. Sezonskim dodacima – crnom kapom I ovalnim naočarima za sunce, zaokružila je svoj – još jedan u nizu – savršen outfit.

Lorens i Maroni poželeli su dobrodošlicu sinu u februaru 2022. U jednom od intervjua otkrila je kako se njen svet potpuno okrenuo naglavačke kada se Saj rodio. „Jutro nakon što sam se porodila, osećala sam se kao da je ceo moj život počeo ispočetka. Kao, sada je prvi dan mog života. Samo sam gledala u njega. Bila sam tako zaljubljena”, rekla je. „Takođe sam se zaljubila u sve bebe sveta. Novorođančad su tako neverovatna. Sada volim sve bebe. Sada kada čujem bebu kako plače u restoranu ja se istopim.”

Foto: Profimedia

Grazia