Savršeno elegantna Sijena Miler na premijeri serije u Los Anđelesu

U svakoj prilici besprekorno odevena, Sijena Miler ostala je dosledna i na premijeri nove serije u kojoj igra (pored Heder Grejem i Eize Gonzalez), Apple TV + drame, Extrapolations, koja je sinoć održana u Hammer muzeju u Los Anđelesu.  Milerova je odabrala elegantnu, asimetričnu haljinu od čipke sa otvorenim stomakom sa strane, koju smo videli na reviji Stelle McCartney za kolekciju jesen zima 2023, prikazane nedavno u Parizu (koju je, naravno, posetila i Sijena).

Pažnju su privukle i sandale sa visokim platformama i štiklom, u zlatnoj boji, kakve možete da pazarite u radnjama modnih kuća Valentino i Versace, ali i brendova See By Chloé, Jimmy Choo, Prada, Mango. Kako bi haljina došla do izražaja, Sijena je imala vrlo malo nakita in a crvenom tepihu pojavila se bez tašne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Apple TV+ (@appletvplus)

Što se tiče serije, možete je pratiti od 17. marta, na Apple TV + platformi, a osam epizoda (prvobitno je trebalo da ih bude deset) govori o tome kako klimatske i druge promene na Zemlji utiču na ljudske odnose u budućnosti, na ljubav, veru, poslove… Osim Sijene, Heder i Eize, u seriji se pojavljuju  Metju Ris, Dajana Lejn, Meril Strip, Edvard Norton, Tobi Megvajer, Kit Herington.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram