Šik na minusu: Nosite dugu suknju kao Điđi Hadid

Oversized kožna jakna, cardigan iz njene poslednje kolekcije (brend Guest in Residence), teksas suknja u trendu – maksi, široka sa ogromnim šlicem, kaubojske čizme, upečatljiv nakit, naočare sa narandžastim staklima i neobavezna frizura – poslednji autfit Điđi Hadid praktičan je, udoban i topao.

Celom izgledu poseban pečat daje suknja – navikli smo na svetliji teksas, a Điđi pokazuje da i onaj tamni, kad se dobro iskombinuje sa ostalim modnim komadima, može da izgleda sjajno. 

Još jedna stvar koju nam je poslednjim izgledom plasirala manekenka jesu sirena kovrdže – najmodernija frizura poslednjih meseci, što samo navodi na razmišljanje – taman kad pomislite da ste videli Điđi u kežual izdanju, proučavanjem njenog autfita, shvatite da ništa nije slučajno. Sve na njoj je u strogom duhu dvehiljaditih – stilu koji danas obožavaju sve trendseterke, a kojem se pored starije Hadidove priklonila i mlađa manekenka – Bela. 

Savet plus – iako je autfit Điši Hadid krajnje šik, ne izlazite poput nje na ulicu golih nogu, čak i ako imate dobre čizme, već obavezno obucite providne čarape. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram