Slatki život: kako nositi čokoladne nijanse ove jeseni

Mlečna, gorka ili slatka – ove sezone inspirisani smo najslađim desertom koji se topi u ustima i komponuje stajlinge u prijatnom čokoladnom asortimanu.

Ove sezone mnogo je teže sladokuscima –  svi brendovi, bilo minimalistički Bottega Veneta ili živopisniji Marc Jacobs, ubeđuju nas da će najmodernija nijansa jeseni i zime biti čokolada. Istina, da nas ograniče na samo jednu određenu nijansu dizajneri se nisu usudili.

Možete odabrati i idealnu nijansu na osnovu sopstvenog ukusa: bogato tamna, gorka ili mlečna koja se topi – dijeta će sigurno morati da se odloži za proleće.

Sve smeđe nijanse su deo naše svakodnevne garderobe. Nosili smo ih svaki dan u želji da razblažimo sumornu paletu, kada su svi okolo odeveni u sive i crne tonove. Sada braon postaje glavni lik ne samo dana, već i noći. Pogledajte luksuznu odeću Emilie Wickstead ili ekscentričnu odeću od lateksa Balmain, smeli kaput Bottega Veneta ili iridescentnu haljinu Christopher Kane-a.

Brendovi kao što su Bottega Veneta i Jacquemus sada koriste ovu nijansu kao najuspešniji način da stvari postanu previše ženstvene i prikladnije za naš svakodnevni život. Sa rastućom popularnošću minimalizma, prevlašću prirodnih lepota i sve većim trendom ka ekološkoj prijatnosti, ovu prirodnu nijansu susrećemo kao idealnu kompromisnu ​​boju – ne previše svetlu i ne previše dosadnu, dovoljno spektakularnu i istovremeno ne previše blistavu da bi bila idealna za različite stilove. Stoga je braon boja ono što je lekar propisao za sumornu i hladnu jesen.

Čitav spektar smeđih nijansa – od bogate čokolade do svetlo peščane – najbolje je čega se možete setiti ako želite da svoju odeću učinite plemenitijom. Dodajte jedan smeđi predmet u svoj ormar ili se obucite u čokoladu od glave do pete. Mešajte stvari ove boje sa gustim teksturama i obimnim stvarima: dodajte brutalnim kožnim pantalonama preveliki džemper, svilenoj haljini dodajte preveliki džemper i bordo čizme ili odaberite odela širokog kroja.

Braon je idealna u kombinaciji sa ahromatskim bojama – belom, crnom i sivom, ali najmodernije opcije dobijaju se dodavanjem kafe, karamele ili mleka. Pogledajte naše predloge u galeriji fotografija i nemojte sebi zameriti ljubav prema ovom desertu.

marieclaire.ru/