Slatki život: kako nositi čokoladne nijanse ove jeseni

Mlečna, gorka ili slatka – ove sezone inspirisani smo najslađim desertom koji se topi u ustima i komponuje stajlinge u prijatnom čokoladnom asortimanu.

Ove sezone mnogo je teže sladokuscima –  svi brendovi, bilo minimalistički Bottega Veneta ili živopisniji Marc Jacobs, ubeđuju nas da će najmodernija nijansa jeseni i zime biti čokolada. Istina, da nas ograniče na samo jednu određenu nijansu dizajneri se nisu usudili.

Možete odabrati i idealnu nijansu na osnovu sopstvenog ukusa: bogato tamna, gorka ili mlečna koja se topi – dijeta će sigurno morati da se odloži za proleće.

Sve smeđe nijanse su deo naše svakodnevne garderobe. Nosili smo ih svaki dan u želji da razblažimo sumornu paletu, kada su svi okolo odeveni u sive i crne tonove. Sada braon postaje glavni lik ne samo dana, već i noći. Pogledajte luksuznu odeću Emilie Wickstead ili ekscentričnu odeću od lateksa Balmain, smeli kaput Bottega Veneta ili iridescentnu haljinu Christopher Kane-a.

Brendovi kao što su Bottega Veneta i Jacquemus sada koriste ovu nijansu kao najuspešniji način da stvari postanu previše ženstvene i prikladnije za naš svakodnevni život. Sa rastućom popularnošću minimalizma, prevlašću prirodnih lepota i sve većim trendom ka ekološkoj prijatnosti, ovu prirodnu nijansu susrećemo kao idealnu kompromisnu ​​boju – ne previše svetlu i ne previše dosadnu, dovoljno spektakularnu i istovremeno ne previše blistavu da bi bila idealna za različite stilove. Stoga je braon boja ono što je lekar propisao za sumornu i hladnu jesen.

Čitav spektar smeđih nijansa – od bogate čokolade do svetlo peščane – najbolje je čega se možete setiti ako želite da svoju odeću učinite plemenitijom. Dodajte jedan smeđi predmet u svoj ormar ili se obucite u čokoladu od glave do pete. Mešajte stvari ove boje sa gustim teksturama i obimnim stvarima: dodajte brutalnim kožnim pantalonama preveliki džemper, svilenoj haljini dodajte preveliki džemper i bordo čizme ili odaberite odela širokog kroja.

Braon je idealna u kombinaciji sa ahromatskim bojama – belom, crnom i sivom, ali najmodernije opcije dobijaju se dodavanjem kafe, karamele ili mleka. Pogledajte naše predloge u galeriji fotografija i nemojte sebi zameriti ljubav prema ovom desertu.

marieclaire.ru/

Politika kolačića

Koristimo kolačiće i slične tehnologije za skladištenje i pristup informacijama na Vašem uređaju. Neke od ovih tehnologija su tehnički neophodne da bi vam pružile bezbednu, funkcionalnu i pouzdanu web stranicu. Takođe, želimo da postavimo opcione/dodatne tehnologije kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo.

Dodatne informacije su dostupne na stranici politika privatnosti.

Neophodni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za normalno funkcionisanje web sajta, jer omogućavaju osnovne operacije poput održavanja vaše sesije, obezbeđivanja sigurnosti i pravilnog rada ključnih funkcionalnosti stranice.

Analitički i kolačići trećih strana

Ovi kolačići nam omogućavaju da razumemo kako pristupate stranici i Vaše navike pregledanja (npr. pregledane stranice, vreme provedeno na stranici, klik na sadržaj). Oni nam omogućavaju da analiziramo performanse i kvalitet naše stranice i da otkrijemo moguće greške.

Omogućavanje ovih kolačića pomaže nam da poboljšamo naš web sajt.