MODA / Stil dana

Stil dana

Smart casual u izvedbi Emili Ratajkovski

Kad ne snima podcast High Loow with EmRata, ne radi modne kampanje ili luduje u nekom noćnom provodu, Emili Ratajkovski najčešće može da se vidi dok šeta ulicama Njujorka. Tada je uglavnom sa dvogodišnjim sinom, Apolom, koga je dobila u braku sa bivšim supružnikom, producentom Sebastijanom Berom. Ovog puta paparaci su je uslikali bez dečaka, u smart casual izdanju, a činilo se da je krenula na žurku, s obzirom na to da je bila u društvu prijateljice koja je nosila flašu rozea u ruci.

Gde god da je išla, stil koji je demonstrirala tog dana na ulicama Menhetna, primenljiv je u gotovo svakoj prilici, posebno onda kad želite da izgledate kao da se uopšte niste potrudile oko stajlinga.  

Zeleni oversized blejzer, beli crop top, zvonaste pantalone i sandale sa cirkonima i malom štiklicom oblače se za poslovni sastanak, kafu sa drugaricom preko dana u gradu, večernji izlazak, pa čak i u svečanoj prilici. Ono što je i u ovoj situaciji (regularnoj šetnji gradfom) isticalo Emilin lični stil, bile su retro naočare za sunce i vintage kožna torba.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram