Sreda odobrava: Džena Ortega na Nedelji muške mode u Parizu kao Wednesday Addams

Iako je u pojavljivanjima na crvenom tepihu imala i svetle faze – nedavno se na Dodeli Zlatnih Globusa pojavila u bež izdanju, glumici Dženi Ortegi predivno stoji crno, a možda nas samo u tamnom najviše podseća na svoju junakinju Sredu Addams, iz hit Netflixove serije Wednesday.

Kraljica gotskog stiila juče je posetila Nedelje mušku mode u Parizu, bila je na reviji modne kuće YSL, obučena u crnu haljinu sa kapuljačom iz Saint Laurent kolekcije za proleće 2023, a njen izgled se dan kasnije pojavio u svim svetskim medijima.

Džina Ortega je definitivno prava zvezda nove generacije, koju publika širom sveta obožava. Ulogom Srede uspela je da stavi u drugi plan činjenicu da je potekla iz gnezda kuće Disney i da je dugo bila poznata kao deo ostvarenja Stuck in the Middle.

U nastavku karijere nije prigrlila samo mračne uloge – gledali smo je u The Babysitter: Killer Queen, Screamu i drugoj sezoni serije You, nego i izgled devojke sa kojom je mnogi poistovećuju – Mortišine i Gomezove ćerke, najuvrnutije članice porodice Addams.

No, svi se slažu u jednom – crno joj odlično stoji, a njen izgled bi definitivno odobrila i Sreda.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia