Stajling ideje za svaki dan u mesecu

Prvi dani juna nagoveštajavaju da je lepo vreme i leto pred nama, a to znači da je vreme za novu dozu modne inspiracije.

Pronalazak savršene odevne kombinacije nije uvek lak zadatak, a kako bismo vam pomogli da izbegnete stilske dileme i uvek znate odogvor na pitanje „šta danas da obučem,“ pripremili smo trideset odevnih kombinacija za  svaki dan u junu.

Jun je pravo vreme da detaljno pogledate svoj ormar, izdvojite svoje favorite i dodate nekoliko trendi komada  iz aktuelnih kolekcija. Ukoliko pogledamo Instagram profile devojaka koje pomno prate modne trendove, možemo pretpostaviti da nam jun donosi romantične midi haljine (poželjno sa cvetnim printom), odeću od lana koja je udobna i idealna za svakodnevne izlaske, farmerke širokog kroja koje pružaju udobnost i mogu se nositi na bezbroj načina, ali i heklane topove i odeću inspirisanu trendovima devedesetih.

Takođe ne zaboravite na espadrile, papuče, patike i aksesoare u jarkim bojama koji će ulepšati svaki vaš letnji stajling svojim vibrantnim nijansama i upečatljivim uzorcima.

Pogledajte 30 autfit ideja u galeriji fotografija kako biste zakoračili sa stilom u novu sezonu.