Stilizovana, i kad tako ne izgleda: Điđi Hadid u najtraženijim patikama i torbom za leto

Iako je izgledala kao da je nabacala sve što joj je došlo pod ruku i brzinski izašla iz kuće, Gigi Hadid to ne može nikada da se desi. Čak i kad izlazi u regularnu šetnju sa prijateljima, kao što je uradila ovog avgusta u Njujorku, njen izgled bio je ozbilno promišljen.

Na sebi je imala retro naočare, belu kropovanu majicu, regularni straight-leg džins, nekoliko ogrlica od perlica, adidas Samba patike i Prada plavo-belu torbu u gingam dezenu, od koje se poslednjih nedelja ne odvaja (prvi put je uslikana sa njom na Kajmanskim ostrvima, gde je letovala sa drugaricama, a potom i na aerodromu). Ceo look začinila je zelenom kapom, koja je zaista predstavljala iznenađenje, s obzirom na to da je najčešće viđamo u kačketima.

Uredno se javila paparacima, pozdravivši ih sa osmehom, da bi nešto kasnije ponovo izašla iz kuće u sličnoj, nešto malo drugačijoj kombinaciji. Umesto majice, navukla je beli džemper, a obula cipele koje najviše voli – kožne mokasine u crnoj boji. Prada, njena očigledno omiljena letnja torba, i ovog puta bila je nezaobilazna.  

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia