Stilizujte svoju jednostavnu haljinu na neobičan način

Jednostavne haljine ne moraju biti dosadne – one su elegantne i mogu se stilizovati na više načina.

Svoju dugu skromnu haljinu možete nositi od jutra do večeri, dovoljno je da samo promenite cipele i dodatke u zavisnosti od prilike. Primećene na pistama Cecilie Bahnsen, Michael Kors i Longchamp za proleće / leto 2021. da nabrojimo samo neke, kao i na poznatim ličnostima poput Olivije Palermo i Kejt Midlton, svilene haljine su jedna od najversatilnijih opcija u našem garderoberu.

Za današnji izgled, želeli smo da vam pokažemo kako senzualnu i seksi svilenu satensku haljinu možete stilizovati na edgy način, sa daškom grungea.

Inspiraciju smo pronašli u hronikama street style-a i ulicama Kopenhagena. Skandinavski modni stil je savršena mešavina udobnosti, minimalizma, ležernih vibracija, kao i stilskih i elegantnih detalja i uvek je sjajan izbor inspiracije.

Cvetnu svilenu satensku haljinu udružili smo sa satenskom bluzom sa tufnicama i obimnim rukavima kolumbijske dizajnerke Johanne Ortiz. Odlučili smo se za elegantne dodatke jer zaista moramo da počnemo ponovo da se zabavljamo svakodnevnom odećom nakon toliko meseci karantina. Stajlingu smo dodali sunčane naočare u neutralnoj nijansi, smele kožne čizme i Dior torbu sa motivom leoparda Mizza.

Inspiraciju potražite u galeriji fotografija.

 foto:Pinterest