MODA / Stil dana

Stil dana

Svi tonovi lavande: Kežual izdanje Džesike Albe pun je pogodak

Glumica Džesika Alba doktor je za “effortlessly chic”. Uslikana juče, dok se nalazila sa suprugom – glumcem Kešom Vorenom, kako bi išli da gledaju teniski meč njihove četrnaestogodišnje ćerke Honor u Santa Moniki, na sebi je imala košulju u boji lavande, suknju u istoj nijansi, belu majicu uz koju je složila papuče i bordo torbu. Nosila je kikice i sve uokvirila velikim naočarima za sunce i nakitom – velikim srebrnim alkama i srebrnom ogrlicom. 

Duu se ubrzo pridružila i druga ćerka Hevn, koja je nedavno napunila 11 godina.

Vlasnica Honest kompanije, mama i poznata glumica, Džesika je miljenica Holivuda, iako ne snima intenzivno kao na početku karijere. Uskoro ćemo je gledati u trileru Trigger Warning, a do tada nam ostaje da se divimo njenom kežual stilu.

Valja napomenuti da glumica uvek dobro izgleda i na crvenim tepisima, gde ume da se pretvori u pravu zavodnicu i vamp ženu. Ni tada odeća ne nosi nju, jer je kod nje sve, kako kaže, pitanje stava: uz dovoljno samopouzdanja, možete izgledati dobro šta god da obučete, izjavila je, a to se posebno vidi kad su njene neformalne dnevne kombinacije u pitanju.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia