Trend jeseni: Penelope Kruz u haljini kakve već možemo videti u domaćim radnjama

Penelope Cruz nismo imali priliku da viđamo poslednjih nekoliko godina u meri u kojoj nas je na to navikla, razlog za to nalazi se u činjenici da se pre deset godina po prvi put ostvarila u ulozi majke, kada je sa suprugom Havierom Bardemom, dobila sina Lea, a potom dve godine kasnije i ćerku Lunu.

Međutim, poslednjih godinu, dve, lepa španska glumica fokusirana je na karijeru i vredno radi.

Njeno najnovije ostvarenje koje je izazvalo poprilične kontroverze – o čemu više možete pročitati OVDE, biće premijerno prikazano na filmskom festivalu u Veneciji početkom septembra tekuće godine.

Trenutno Penelope radi na ostvarenju koje govori o portretu jedne porodice u periodu 1970-ih, prekretnici za italijansko društvo. Film pod nazivom “L’immensita in Latina” potpisuju Francesca Manieri i Vittorio Moroni, pod režiserskom palicom  Emanuele Crialese, uveliko se snima, a 47-godišnja glumica već nekoliko puta do sada viđena je u zapaženim outfitima iz ere 70-ih.

Jedan od poslednjih stajlinga koji je prošetala na setu, odlikuje se zagasitim nijansama, ležernim krojem koji prati liniju tela i neizostavnim detaljem iz pomenute epohe: upečatljivim dezenom.

Ovakve, tačnije – vrlo slične modele, moći ćemo da vidmo kroz mesec dana i u domaćim radnjama širom zemlje, jer je u pitanju vodeći trend nadolazeće sezone.

Iako 90-te i 80-te imaju i dalje primat, polako ali sigirno inspiracija epohom 70-ih preuzima modi podijum u sezoni jesen-zima 2021.

Tekst: M. Bunčić

Foto: Profimedia