Stil dana

Umesto klasičnih: 20 pari farmerica u boji koje će zameniti plavi teksas

Verovatno ste više puta čuli da u bilo kojoj osnovnoj garderobi mora postojati par plavih farmerki. Međutim, ovo je zastareli stereotip.

Predstavljamo 20 stilskih i živopisnih alternativa koje će biti ne manje svestrane za svakodnevne odevne kombinacije.

Modni stručnjaci su nas tokom godina uveravali da su plave farmerke najbolja investicija. Teško se s tim ne složiti. Ako odaberete model koji vam savršeno pristaje i dobrog je kvaliteta, zaista će vam poslužiti decenijama. Mnogi ljudi žele jedinstvenost - da biraju stvari koje bi se uklopile u lični stil i pravilno odražavale njihovu ličnost. Svi imamo različite potrebe, stil života i svakodnevnu rutinu. Stoga se ne treba strogo pridržavati pravila - uvek se fokusirajte na to što čini vaš vlastiti ormar i šta mu nedostaje. A ako u vašoj garderobi već postoji nekoliko različitih stilova plavih farmerica - zašto ne biste bliže pogledali podjednako uspešne alternative?

Pored toga, pravi modeli će biti splativa investicija dugi niz godina, poput plavih i crnih farmerki, a mogu se savršeno kombinovati i sa raznim predmetima iz garderobe. Možda ove nijanse mogu postati najsvestranije nakon suzdržane plave i crne boje.

Ako je bela idealno rešenje za gotovo sve, trebalo bi da budete oprezni sa bež paletom. Ponekad takve farmerke mogu stvoriti efekat „golog tela“ zbog potpune fuzije s kožom. Zato odaberite opcije za nekoliko tonova svetlijih ili, obrnuto, tamnijih od vaše kože. Na primer, farmerke u nijansama creme brulee-a ili slane karamele.

Izbor savršenih farmerki se, naravno, ne zaustavlja na diskretnoj, neutralnoj paleti. Paleta može biti apsolutno svaka: od bogatih vinskih, smaragdnih i patlidžan tonova do svih boja duge. Za prolećnu i letnju sezonu svetlija paleta će biti praktičnija. Za jesen i zimu - naprotiv, zasićene nijanse koje se ne boje loših vremenskih prilika.

U galeriji vam otkrivamo 20 modela farmerica koje će bez sumnje zameniti vaše omiljene plave farmerke.

marieclare.ru

Povezane teme

Vesti

Period slatkiša: kolekcija MSGM SS21

Prezentacija se održala u okviru Milanske nedelje mode.

Piste

Svilena odela i estetika Kine u kolekciji Giorgio Armani SS21

Revija Giorgio Armani SS21 je održana u okviru milanske Nedelje mode.

Stil dana

Kardigan sa ukrasnim dugmićima je šik komad koji smo čekali

"Najtraženiji" kardigani sezone? Oni sa ukrasnim dugmićima!

Piste

Na dnu mora: Versace kolekcija proleće/leto 2021

Treći dan milanske Nedelje mode ostao je upamćen po reviji nove prolećno/letnje Versace kolekcije, koju je Donatela Versaće posvetila Atlantidi.

Piste

Lutke umesto modela na reviji Moschino SS21

Neobična revija Džeremija Skota.

Piste

Najlepše prolećne haljine u kolekciji Elisabetta Franchi SS21

Revija je održana u okviru milanske Nedelje mode.

Vesti

Brutalna lepota: Irina Šajk na reviji Boss

Ruski supermodel na milanskoj Nedelji mode!

Piste

Magija boja u kolekciji BOSS proleće/leto 2021

Jednobojna odeća ne odustaje od svog položaja!

Piste

MFW: Estetika 90-ih u kolekciji Sportmax SS21

Glumica Romi Šnajder i pesnik Volt Vitman - a posebno pesma "I Sing the Body Electric” iz 1855. godine - bili su inspiracija za kolekciju Sportmax za sezonu SS21, koja je predstavl...

Vesti

Bez modela i modne piste: Marni je pokazao novu kolekciju u filmskom formatu

Savremene stvarnosti diktiraju nova pravila, a za neke dizajnere odsustvo uobičajenih Nedelja mode sa gomilama gledalaca je samo od koristi - način samoizolacije postao je značajan...

Vesti

Gucci i The North Face najavili saradnju

Oba brenda su potvrdila da će u narednim mesecima raditi na zajedničkoj kolekciji.