Umesto klasičnih: 20 pari farmerica u boji koje će zameniti plavi teksas

Verovatno ste više puta čuli da u bilo kojoj osnovnoj garderobi mora postojati par plavih farmerki. Međutim, ovo je zastareli stereotip.

Predstavljamo 20 stilskih i živopisnih alternativa koje će biti ne manje svestrane za svakodnevne odevne kombinacije.

Modni stručnjaci su nas tokom godina uveravali da su plave farmerke najbolja investicija. Teško se s tim ne složiti. Ako odaberete model koji vam savršeno pristaje i dobrog je kvaliteta, zaista će vam poslužiti decenijama. Mnogi ljudi žele jedinstvenost – da biraju stvari koje bi se uklopile u lični stil i pravilno odražavale njihovu ličnost. Svi imamo različite potrebe, stil života i svakodnevnu rutinu. Stoga se ne treba strogo pridržavati pravila – uvek se fokusirajte na to što čini vaš vlastiti ormar i šta mu nedostaje. A ako u vašoj garderobi već postoji nekoliko različitih stilova plavih farmerica – zašto ne biste bliže pogledali podjednako uspešne alternative?

Pored toga, pravi modeli će biti splativa investicija dugi niz godina, poput plavih i crnih farmerki, a mogu se savršeno kombinovati i sa raznim predmetima iz garderobe. Možda ove nijanse mogu postati najsvestranije nakon suzdržane plave i crne boje.

Ako je bela idealno rešenje za gotovo sve, trebalo bi da budete oprezni sa bež paletom. Ponekad takve farmerke mogu stvoriti efekat „golog tela“ zbog potpune fuzije s kožom. Zato odaberite opcije za nekoliko tonova svetlijih ili, obrnuto, tamnijih od vaše kože. Na primer, farmerke u nijansama creme brulee-a ili slane karamele.

Izbor savršenih farmerki se, naravno, ne zaustavlja na diskretnoj, neutralnoj paleti. Paleta može biti apsolutno svaka: od bogatih vinskih, smaragdnih i patlidžan tonova do svih boja duge. Za prolećnu i letnju sezonu svetlija paleta će biti praktičnija. Za jesen i zimu – naprotiv, zasićene nijanse koje se ne boje loših vremenskih prilika.

U galeriji vam otkrivamo 20 modela farmerica koje će bez sumnje zameniti vaše omiljene plave farmerke.

marieclare.ru