MODA / Stil dana

Volimo trudnički stil Sijene Miler

Sijena Miler se pridružuje redovima poznatih ličnosti koje pomeraju granice trudničkog stila, pored Rijane, Kardi Bi i drugih. Glumica, kojoj se pridružio i njen partner Oli Grin, svratila je u pekaru u Noting Hilu u odeći koja bi mogla da funkcioniše podjednako dobro i posle trudnoće.

Glumica je nosila kratak beli kardigan, koji je uparila sa midi suknjom šarenog printa. Suknja, koja se nosi na struku, ostavljala je gornji deo njenog stomaka otkriven. Outfit je stilizovala crnim slip-on papučama – trendi obućom u zamahu, koja je predstavljena na reviji brenda The Row za proleće/leto 2024.

Izgled je zaokružila retro naočarima za sunce i ovosezonskom It torbom: Loewe Squeeze komadom, čiji je zlatni lanac savršeno uklopljen sa Sijeninom zlatnom ogrlicom i minđušama.

Rijana je uvela novu eru smelog oblačenja za trudnice tokom obe svoje trudnoće. Bilo da je sedela u prvom redu Gucci revije u donjem vešu ili prekrivajući svoj stomak draguljima, ona je postavila ton radosnijem, slavljeničkom stilu trudnoće koji je odbijao da bude izostavljen iz mode. Sijena Miler je savršeno sledi.

Foto: Profimedia

Tekst: T.M.