Za dan ili veče – ovde su najelegantnije sandale letnje sezone

Niske i vrlo udobne ili sa visokom potpeticom za povećanje glamura: izabrali smo savršene elegantne sandale koje će ulepšati sve vaše letnje kombinacije.

I ko je rekao da su elegantne sandale namenjene isključivo ceremonijama i večernjim izlascima? Naravno, na najfinjenijem izgledu nesumnjivo predstavljaju glazuru na torti. Ali neki letnji modeli (posebno ultra udobni ravni) postaju dragoceni saveznik čak i tokom dana u kombinaciji sa basic odećom. Samo se usredsredite na prave varijante.

Da bismo vam pomogli u teškom izboru, ispitali smo najuobičajenije predloge u opticaju i odredili pobednike, takođe na osnovu obaveznih trendova sezone.

Da li ste spremni da se prepustite iskušenju? Znajte da su, s obzirom na raznolikost izbora, šanse da pronađete savršene sandale za vas velike. Od onih sa ukrštenim kaišima (da, najtraženiji model trenutka!) do verzije sa trakama ukrašenim metalnim detaljima. Od onih od pastelne lakirane kože sa srednjim potpeticama, koje će vas pratiti tokom celog dana, pa sve do sandala prekrivenih sjajnim kamenčićima kako biste zasijali u najglamuroznijim letnjim noćima.