50 nijansi crvene: Dakota Džonson pleni u boji sezone

Pre skoro godinu dana, nakon što su talasi burgundi, amarant, skerletne i grimizne boje krenuli niz piste Nedelje mode u Njujorku, bilo je jasno da će crvena zavladati sezonom.

Sada, Dakota Džonson demonstrira da je crvena i dalje boja koju treba imati na listi trendova. Zvezda Pedeset nijansi sive, primećena je u privlačnom outfitu koji je nosila na putu da poseti emisiju Today, gde je centralni fokus bio njen jarko crveni set, zahvaljujući Carolini Herreri.

Džonson (i stilistkinja Kejt Jang) kreirale su nešto što je izgledalo kao improvizovani kombinezon tako što su uparile pantalone širokih nogavica i visokog struka sa gornjim delom od mešavine vune. Šik komplet koji magntski privlači svu pozornost, glumica je nosila sa dugim crnim Loewe trench kaputom.

I kao da ceo outfit već nije bio dovoljno luksuzan, Dakota je nosila It torbu – Bottega Veneta Sardine, sa prepoznatljivom zlatnom ručkom. Izgled je zaokružila Loeffler Randall sandalama i statement naočarima za sunce.

Ovo čak nije ni prvi put da je glumica plenila u crvenoj boji. Pre samo nekoliko dana, posetila je The Graham Norton Show, gde je uparila crvene hulahopke sa odgovarajućim Paris Texas štiklama u kontrastu sa svojom crnom Fendi haljinom.

foto: Profimedia