3 razloga zbog kojih je ova odevna kombinacija Điđi Hadid idealna za oktobar

Voleli ih ili ne, morate priznati da su sestre Hadid boginje street style-a.

Već godinama unazad, gde god da neka od devojaka sa prezimenom Hadid kroči, tu su i paparaci kako bi zabeležili ono što je obukla bilo koja od njih. Skoro svaki stajling odiše estetikom dvehiljaditih, a retko koji ne dospe na portale koji se bave modom opisan kilometarskim hvalospevima.

Kako smo Belu imali pre samo nekoliko dana, došlo je vreme za stariju sestru – Jelenu Hadid, poznatiju kao Điđi.

Dvadesetsedmogodišnja manekenka, primećena je na ulicama Njujorka ispred zgrade u kojoj živi kako zajedno sa prijateljicom izlazi iz iste noseći idealno kolorno-koordinisani jesenji autfit.

Lofersice, tašnu, naočare za sunce i pantalone visokog struka identične nijanse, Điđi je ukombinovala sa pastelno zelenim duksom ispod kog je nosila potkošulju sa kragnom, ispod kog je nosila rolku u braon boji. Možda zvuči previše, ali nema bolje metode za odevanje, posebno kada temperature u toku jednog dana varira i po 10 stepeni.

Osnivačica brenda Guest in Residence, ovim stajlingom demonstrirala nam je kako je slojevitost najadekvatniji način za oblačenje tokom oktobra, a dodatni plus je kolorna izjednačenost koju je ona i te kako ubola.

Jedino što nam preostaje je to da poslušamo Điđi i odmah isprobamo troslojno oblačenje i to baš u kombinaciji zemljanih i pastelnih tonova.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia