Kejt Mos proslavila je 50. rođendan u haljini dostojnoj boginje

Kejt Mos proslavila je 50. rođendan

Večna ikona stila Kejt Mos ove nedelje je napunila 50 godina. Kako bi proslavila, pozvala je svoje najbliže da prisustvuju večeri u hotelu Ritz u Parizu. Na listi gostiju bila su velika modna imena, poput Stele Makartni, Hajdera Akermana i Šarlot Tilberi, kao i njena ćerka Lila i dečko, fotograf Nikolaj fon Bizmark. Podrazumeva se da je Kejt dominirala na modnom frontu, jer je nosila outfit dostojan njenog statusa supermodela.

Obeležavajući svoj jubilarni rođendan, Kejt je nosila prozirnu čipkanu vintidž haljinu ukrašenu cvetnim printom New York Vintage, ispod koje se nazirao bodi. U brobi protiv hladnog vremena, nonšalantno je omotala crni satenski ogrtač Alexandre King oko ramena, naglašen rubovima sa resama i upečatljivom bakarnom postavom.

Što se tiče aksesoara? Ulepšala je svoje zglobove dijamantskim narukvicama – zašto ne bi? To je njen veliki dan!, i upotpunila izgled parom svetlucavih sandala.

Kejt ima sklonost ka komadima inspirisanim boho stilom, o čemu svedoči njen trajni uticaj na stilske moodboardove, na kojima se nalaze nejni kultni Noughties Glastonbury outfiti. Međutim, poslednjih godina gravitirala je mračnijoj estetici. Well played, gotička kraljice!

foto: Profimedia