MODA / Stil dana

Stil dana

Dva (m)odela u jednom danu

Kraljica ležernog street style-a, pre dva dana počastila nas je malo drugačijom estetikom na ulicama ubrzanog Njujorka. Za samo jedno popodne izvela je dva elegantna stajlinga – u odelima.

Prvo je viđena u crno-belom karo odelu, oversized blejzera i pantalona širokih nogavica. Detalje je odabrala u crnoj boji, te je ispod sakoa nosila crnu bluzu, na ramenima crnu torbu, dok je čitav izgled zaokružila zdepastim mokasinama. Posebno nam se dopao izbor frizure – nesputanih, voluminoznih talasa.

Nešto kasnije iste večeri, 43-godišnja glumica ponovo se pojavila u odelu, no ovog puta podižući sofisticiranost na još viši nivo strukiranim krojem i potpeticama. Povodom otvaranja RiseNY (koji uključuje leteći teatar gde je posetiocima pružen pogled na grad iz ptičje perspektive) Kejti je ponela belo odelo uske siluete, zakopčanog blejzera i pripijenih uz nogu pantalona sa trakom za stopala. Poseban šik doneo je izbor pink sandala sa kratkom štiklom. Frizuru je ostavila netaknutu, dok je nijansu ruža uparila sa cipelama.

Od nas – modno bravo! Inspirišite se u našoj galeriji ovim outfitima.

Foto: Profimedia

Priredila: T.Mišović