Niko ne nosi vintidž komade kao Kim Kardašijan

Kraljica vintidž luksuzne mode, blistala je u Tom Ford komadu.

Sve više je primetan apetit slavnih za trofejnim vintidž komadima, što je rezultiralo pojavljivanjima na crvenom tepihu sa retkim Thierry Mugler, Azzedine Alaia, Gianni Versace kreacijama. Ali legendarni boravak Toma Forda u kući Gucci, tokom 90-ih i ranih 2000-ih, je ono što osvaja zvezde.

Kim Kardašijan, istaknuta kolekcionarka modnih dragulja, igrala je glavnu ulogu u zagovaranju pokreta vintidž luksuzne mode, demonstrirajući neke od najneuhvatljivijih Fordovih komada (pomenućemo samo kontoverzne Gucci G-string tange). Nedavno je prikazala još jedno izvanredno otkriće iz ovog ključnog trenutka u istoriji mode.

Na Džej Zijevoj pre-Gremi zabavi u Holivudu tokom vikenda, osnivača Skimsa pobrala je svu pažnju pokazujući retku kreaciju iz ere Toma Forda za Gucci. Njen all-black outfit sastojao se od crnog kožnog Chrome Hearts topa, skraćenog i pripijenog, sa visokim dekolteom, otvorenim leđima i srebrnim krstom utisnutim u sredini. Uz njega, nosila je Gucci pantalone od antilopa koje je dizajnirao Tom Ford, sa detaljima na peltranje duž svake nogavice. Kim je zaokružila outfit braon štiklama otvorenih pristiju I elegantnom crnom klač tašnom.

Njeno nedavno imenovanje za ambasadora brenda Balenciaga moglo bi navesti nekoga da pretpostavi da će uglavnom nositi komade kuće, ali Kim je nastavila da se zalaže za savremenu i istorijsku modu, kao što pokazuje njen najnoviji izgled.

Foto: Profimedia