MODA / Stil dana

Sidni Svini pokazala besprekoran osećaj za stil u Parizu

Kao sertifikovana Miu Miu devojka, Svini je otelotvorila minimalistički pariski šik noseći skrojeni Miu Miu komplet od tvida na reviji brenda za sezonu proleće/leto 24. Uparila je kratak blejzer sa odgovarajućim mini šortsem i peak-a-boo boksericama, stilom koji je postao jedan od prepoznatljivih izgleda brenda.

Dok je krasila kaldrmisanu ulicu Pariza u platformama od vinila, noseći Miu Miu Arcadile torbu u rukama, vešto je skrivala pogled iza oversized naočara za sunce, dok je akcenat bio na njenim dugačkim plavim uvojcima, blago utalasanim.

Njen plus jedan, glumičina mlađa sestra Lusil Hankok, kanalisala je istu energiju, noseći Miu Miu noir outfit, držeći sve vreme Sidni za ruku. Stilizovana od strane Sidnine poznate stilistkinje Moli Dikinson, Lusil je takođe nosila crne naočare za sunce, lakovane cipele, klasičnu crnu haljinu i beretku sa mini Miu Miu Wander torbom.

Sidni je nešto kasnije promenila svoj izgled, noseći crnu traku na glavi uz večernju mat šminku sa nude usnama I cool smoky eye makeup-om, podsećajući na savremenu Brižit Bardo. Ovog puta nosila je crnu mini haljinu prekrivenu šljokicama koju je krasila bela kragna sa tri dugmeta.

Glumica se pobrinula da ostavi trag na poslednjem danu nedelje mode u Parizu I završnici ovosezonskog Meseca mode.

Foto: Profimedia

Tekst: Grazia