MODA / Stil dana

Stil dana

Zašto Penelope Kruz tako dobro stoji muško odelo?

Prošlog meseca Penelopu Kruz imali smo priliku da vidimo na crvenom tepihu venecijanskog filmskog festivala, na kome je predstavljala jedan od njenih novih projekata „L’immensità“.

Ovoga puta poznatu špansku filmsku divu, imali smo priliku da vidimo sinoć u Madridu, kako sa filmskom ekipom predstavlja još jedan od njenih ovogodišnjih projekata u kojima tumači vodeću ulogu.

U pitanju je filmski debi režisera Huan-a Diego Bota pod nazivom „En Los Márgenes“.

Iako su male šanse da ćemo neke od ovih naslova videti na redovnom bioskopskom repertoaru, ne sumnjamo da će ih predstojeći filmski festivali predstaviti.

Međutim, ono što nam je lepa Penelope predstavila sinoć na crvenom tepihu, već su zabeležili dežurni ljubitelji mode.

48-godišnja glumica pojavila se u moćnom outfitu koje je činilo muško odelo, a sastojalo se od klasičnih komada: bele košulje, crnog sakoa i pantalona u kompletu, te crne kravate kao detalja koji je zaokružio ovaj „muški“ stajling. Dok su vrtoglave potpetice na platforma cipelama, te crveni lak za nokte i blago razbarušena puštena kosa, bili tu da podignu ulog ženskoj strani ove modne priče.

Ne umeju sve žene da iznesu odelo, baš kao što ne može ni svaki muškarac da iznese suknju, a da to izgleda baš kako treba.

Mi smatramo da je sve u stavu i ličnosti koja ove odevne komade nosi, a vi?

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia