Nedeljni astro od 28. novembra do 5. decembra

OVAN

Ukoliko ste prethodnih meseci ozbiljno radili na sebi i na svojim ciljevima, već u toku ove nedelje možete očekivati ozbiljniji pomak ili prve pozitivne rezultate. Izazove na svom putu ne možete zaobići, ali pošto ste dosta toga naučili o komunikaciji imaćete priliku da to sada u praksi i pokažete i dokažete. Za vas ove nedelje ne postoje granice, samo je izuzetno važno da ne padate na provokacije, već da reagujete promišljeno.

BIK

Imaćete priliku da ove nedelje otvoreno razgovarate sa partnerom o stvarima koje vam oboma smetaju. Uvažite tuđe mišljenje, ali se pripremite za dugu diskusiju ukoliko želite da pokažete zašto zastupate određena stanovišta. Sa poslovne strane mnogi pripadnici ovog znaka pronaći će svoje mesto u kolektivu ili će se dobro pozicionirati, potrebno je samo da posmatrate u uhvatite povoljne prilike koje će vam se nesumnjivo pružiti.

BLIZANCI

Ove nedelje možete osetiti blago zasićenje, iako volite da budete okruženi ljudima. Neke situacije pokazaće vam koliko ste svoji i koliko uživate u svojoj slobodi. Neko će pokušati da vam nametne svoje mišljenje, a najbolje što možete da uradite je da se izmestite iz sredine u kojoj ste se našli i pronađete ono što vam zaista prija. Putovanje ili učenje nekih novih veština vam može okrepiti dušu i pružiti užitak kakav priželjkujete.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, gde vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koje je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić. 

Fotografija: Pexels